Ktoś, kto nie popełnia błędów, nie działa. Tylko posuwanie się naprzód, popełnianie błędów i podejmowanie ryzyka może dać Ci rezultaty i doprowadzić do zwycięstwa

Broker Forex The Citigroup Global Markets – jaka to firma?

The Citigroup Global Markets - opinie | The Citigroup Global Markets - oszustwo. Marcin Kania

Według opinii traderów, broker The Citigroup Global Markets różni się od innych brokerów. Firma pozycjonuje się jako gracz rynkowy, który poszerza możliwości traderów - od tradycyjnych instrumentów handlowych po handel kryptowalutami.

Firma działa na rynku od 2000 roku.

Działalność firmy jest kontrolowana przez miejscowego regulatora.

Biuro firmy znajduje się w Londynie. 

Broker The Citigroup Global Markets - opinie

Firma działa na rynku europejskim od niedawna, ale już zdążyła zdobyć dobrą opinię wśród klientów. Według opinii handlowców nie znaleźliśmy żadnej wzmianki o tym,  że The Citigroup Global Markets to oszuści. Firma zapewnia europejski poziom usług. Zbiorowa opinia o firmie oparta jest na różnorodnych recenzjach, które można znaleźć w Internecie. 

Broker The Citigroup Global Markets uzyskał pozytywne recenzje:

Warunki współpracy

Broker Citigroup Global Markets oferuje możliwości handlu takimi aktywami: 

Wszystkie te instrumenty są dostępne na jednej platformie The Citigroup Global Markets, warunki brokera pasują zarówno doświadczonym, jak i początkującym traderom:

Minimalna wpłata: 250 EURO

Dźwignia: 1: 300

Minimalny lot: 0,01

  

Platformy handlowe: własna platforma internetowa i aplikacja mobilna.

Stosunek klientów do współpracy z brokerem The Citigroup Global Markets

Od momentu powstania firma zyskała dobrą opinię i wiele pozytywnych recenzji. Nie spotkaliśmy recenzji, które twierdzą, że The Citigroup Global Markets to przekręt

Citigroup Global Markets otrzymała najbardziej pozytywne recenzje za:

  

Typy kont 

Broker oferuje sześć typów kont

 

Początkujący

Srebro

Inwestor

Premium

Złoto

Black VIP

Minimalna wpłata

250 EUR

2000 EUR

5000 EUR

10000 EUR

50000 EUR

100000 EUR

Dźwignia

1: 300

1: 300

1: 300

1: 300

1: 300

1: 300

Platforma handlowa

swoja platforma

swoja platforma

swoja platforma

swoja platforma

swoja platforma

swoja platforma

Wielkość lotu, od

0,01

0,01

0,01

0,01

0,01

0,01

Spread,

od 2

od 2

od2

od 2

od 2

od 2

Prowizja

+

+

+

+

+

+

 

Wpłaty i wypłaty środków

Aby wpłacić depozyt na konto, firma zapewnia najpopularniejsze metody używane przez traderów.

Metody wpłaty i wypłaty środków ze wszystkich możliwych zostały tak dobrane, że praktycznie niemożliwe, że The Citigroup Global Markets - oszustwo.

Za wypłatę środków firma otrzymuje prowizję, której wysokość uzależniona jest od metody płatności odpowiadającej użytkownikowi. 

Traderzy o The Citigroup Global Markets na temat wpłat i wypłat

The Citigroup Global Markets - opinie dotyczące kilku dodatkowych opcji:

Wpłacanie i wypłacanie pieniędzy przy użyciu karty bankowej jest możliwe tylko po autoryzacji i weryfikacji, co chroni przed tym, że The Citigroup Global Markets to przekręt.

Obsługa klienta i wsparcie

Firma otwarcie deklaruje, że jest przeznaczona do współpracy zarówno z doświadczonymi brokerami, jak i nowicjuszami. Takie podejście wyklucza możliwość tego, że The Citigroup Global Markets to oszustwo. 

Użytkownicy mogą liczyć na: 

Platforma handlowa ma do dyspozycji ponad pięćdziesiąt różnych instrumentów handlowych.

Trader zapewnia: 

 - kalendarz finansowy, 

 - aktualne analizy, 

 - konsultacje 24/7, 

 - notowania.

Podejście użytkowników do jakości obsługi brokera

 

Citigroup Global Markets otrzymała doskonałe recenzje za:

Podsumowanie: Broker The Citigroup Global Markets zyskał doskonałą reputację wśród traderów. Będziemy nadal monitorować działalność firmy i informować o nowościach w jej działalności. Komentarzy od klientów, że The Citigroup Global Markets to oszuści nie znaleźliśm. 

Komentarze (10)
user_avatarKonstantin Bielecki 17.06.2021

Jesienią znajomy wysłał mi link do brokera citigroup global markets i doradził, aby otworzyć konto. Uwielbiam szybkie decyzje. Zarejestrowałem się, uzupełniłem konto, wszystko szybko zaczęło się rozwijać. Prędkość jest doskonała, wyjście jest szybkie. Bardzo skuteczna analiza, naprawdę pomaga prognozować zyski. Wygodny terminal MetaTrader 4, tam uruchomiłem boty handlowe, aby działały podczas odpoczynku. Trochę prawda się połączyła, podczas gdy eksperymentowałem ze strategiami, ale wkrótce wszystko odzyskałem. Pierwsze trzysta wyprowadziłem na mapę. Wysłałem wniosek wieczorem, a rano oddzwonił do mnie kierownik i powiedział mi o weryfikacji konta. Ok. Wszyscy to zrobili, a po dwóch godzinach pieniądze były na mapie. Jestem zadowolony ze wszystkiego, pół roku leciało łatwo i z korzyścią.

user_avatarTadeusza Giergielewicz 29.06.2021

Z citigroup global markets handluję od ponad roku. Technicznie system działa bezbłędnie, nie ma żadnych skarg. Stabilna platforma, dobra prędkość, udane skalpowanie. Nadal handluję na średnim poziomie według oryginalnej analizy technicznej. Otwieranie i zamykanie transakcji zajmuje kilka sekund. Analizy są niezwykle dobre, aktualizowane codziennie, szczegółowe. Z dodatkowym programem daje wysoki odsetek skutecznych prognoz. Nie lubię siedzieć w jednym miejscu przez długi czas, szczególnie przed komputerem lub godzinami wbijać się w tablet. Więc kiedy mam dość kontrolowania transakcji, po prostu włączam boty z ustalonymi strategiami i odchodzę do swoich spraw. Fundusze są w zasadzie zawsze wypłacane na kartę, no i kilka razy na Webmoney. Zawsze przychodziły tego samego dnia, a nawet ogólnie wszystko przychodziło w ciągu zaledwie kilku godzin. Prowizja zerowa. Mam nadzieję, że broker planuje dodać nowe możliwości wypłaty pieniędzy.

user_avatarCicha Frąckiewicz 04.07.2021

Wystarczająco długo handlowałem z Alpari. Dobre doświadczenie, wiele się tam nauczyłem. Po prostu spready zmieniły się z czasem, nie na moją korzyść i odszedłem. Był okres częstych zmian firm. Przez ostatnie sześć miesięcy handlowałem z niezbyt znanym brokerem citigroup global markets. Chociaż ma już trzy lata, istnieją dobre perspektywy, pewna reputacja wśród handlowców (pozytywna!), nadal jest uważany za młodego. Czego nie można powiedzieć o poziomie wiedzy menedżerów, to znaczy, faceci są wyraźnie z dużym doświadczeniem w zawodzie. Bardzo pomogli, i to nie raz, w trudnych chwilach. Podobały mi się tutaj Warunki - statyczne spready, brak prowizji za wejście i wyjście, bardzo wygodna platforma handlowa MetaTrader 4 z aplikacją mobilną. Przed pierwszą wypłatą musisz przejść weryfikację konta, jest to szybkie i proste. Dobrze, że papier jest ograniczony do minimum. Na razie nie widzę powodu, by szukać zastępstwa, zostaję.

user_avatarScheosni Broll 05.07.2021

Odszedł od brokera zeszłej wiosny i szukał nowych opcji. Studiował informacje, dość mocno zakopał się na forach. Ale zdecydowałem się na kilka opcji. Jeden wziąłem jako główny, a drugi jako zapasowe lotnisko. Tutaj z tym drugim citigroup global markets, teraz pracuję najbardziej. Prędkość tutaj była wyższa, a system działał stabilniej. Dla początkujących będzie to trudne i nudne, IMHO. Nie ma kont Demo, podobnie jak seminaria internetowe i inny charakter materiałów szkoleniowych. Jeśli musisz się uczyć lub trenować, może powinieneś znaleźć coś innego. Ale przekonaj się sam. Sapport tutaj jest godny zaufania, w razie czego powiedzą i pomogą. Terminal handlowy MetaTrader 4 z elastycznym systemem ustawień jest dość łatwy w obsłudze, zawiera bardzo szczegółowe instrukcje. Podstawowy próg wejściowy to tylko 250 USD. W sumie broker ma cztery pakiety klientów.

user_avatarWaleriana Frankowski 26.07.2021

Z citigroup global markets handluję od ponad roku. Technicznie system działa bezbłędnie, nie ma żadnych skarg. Stabilna platforma, dobra prędkość, udane skalpowanie. Nadal handluję na średnim poziomie według oryginalnej analizy technicznej. Otwieranie i zamykanie transakcji zajmuje kilka sekund. Analizy są niezwykle dobre, aktualizowane codziennie, szczegółowe. Z dodatkowym programem daje wysoki odsetek skutecznych prognoz. Nie lubię siedzieć w jednym miejscu przez długi czas, szczególnie przed komputerem lub godzinami wbijać się w tablet. Więc kiedy mam dość kontrolowania transakcji, po prostu włączam boty z ustalonymi strategiami i odchodzę do swoich spraw. Fundusze są w zasadzie zawsze wypłacane na kartę, no i kilka razy na Webmoney. Zawsze przychodziły tego samego dnia, a nawet ogólnie wszystko przychodziło w ciągu zaledwie kilku godzin. Prowizja zerowa. Mam nadzieję, że broker planuje dodać nowe możliwości wypłaty pieniędzy.

user_avatarAlex Zakrzewski 14.08.2021

Zwykły pośrednik średniej ręki. Nie ma specjalnej magii, więc są zarówno plusy, jak i minusy. Wszystkie obietnice dotyczące warunków handlu spełnia. Żadnych oszustw. Firma jest tworzona przez profesjonalistów, więc system jest zaostrzony dla stabilnego zysku. Po stronie technicznej nie ma żadnych pytań, wszystko działa jak zegar, wykonanie jest natychmiastowe. Nawet podczas burzy nic nie spada i nie zamyka się. Broker ma cztery pakiety klientów. Nie ma wystarczającej liczby czatów do komunikacji z obsługą, materiałów szkoleniowych i wyboru platform transakcyjnych. Niewiele jest sposobów na wypłatę pieniędzy. Brak ubezpieczenia na poziomie początkowym. Strona jest aktualizowana bardzo rzadko. Spready są niskie, statyczne. Świetny skalpowanie.

user_avatarAlex Marciniak 18.08.2021

To smutne, gdy widzisz spadek jakości usług brokerów po ich popularności. Natychmiast pojawiają się Ponty, pragnienia zmiany wszystkiego i arogancja w głosie menedżerów wsparcia technicznego. A potem są dokuczliwe notowania i wzrost cen. Doświadczyłem dwóch podobnych przypadków z brokerami o różnym stopniu promocji. W rezultacie doszedł do ogólnie mało znanej firmy citigroup global markets. Zobaczmy, jak wystarczający jest ten broker po nadejściu sławy. Na razie wszystko mi się podoba. Dobre warunki handlowe, doskonała szybkość, skuteczna analityka. Strona techniczna jest maksymalnie napięta. Utrata komunikacji z serwerem nie nastąpiła ani razu. Natychmiast doliczyłem się do trzystu dolarów i wziąłem stawkę podstawową. Oto wszystkie narzędzia do lukratywnego startu. Dobry plac zabaw, aby zacząć nabierać rozpędu i budować stały dochód. Zerowa prowizja we / wy.

user_avatarRyszard Jasiński 19.08.2021

Jak broker citigroup global markets niskie stałe spready i poziom oferowanych usług. Dzięki pomocy technicznej, niejednokrotnie pomagaliśmy i udzielaliśmy naprawdę działających porad. Pewnego dnia zamknął się w zamku i zupełnie nie rozumiał, co dalej. Zadzwoniłem do osobistego menedżera. Pomógł zrozumieć i wyjść z minimalnymi stratami. Minus szybko zamieniłem na plus i od trzech miesięcy pracuję tylko dla zysku. Handluję na średnich torach. Wypłata jest zawsze szybka i płynna.

user_avatarKornel Bąk 20.08.2021

Czasami nawet żałuję, że nie jestem wielkim fanem skalpowania. Broker citigroup global markets ma do tego cały zestaw narzędzi+stromą prędkość. Działa na czwartej wersji platformy MetaTrader. Rekwoty są rzadkie, czasem mogą się zdarzyć poślizgnięcia. Menedżerowie pracują uczciwie, nie było odrzuceń i transferów transakcji ani razu, a nikt nie hostuje konta za plecami. Wejście / wyjście zajmuje od 20 minut do półtorej godziny. Same transakcje otwierają się i zamykają w ciągu kilku sekund. Na stronie nie ma turniejów, konkursów,a także kont Demo i materiałów wideo.

user_avatarRyszard Wojciechowski 25.08.2021

Stawiam solidną czwórkę citigroup global markets. Najpierw o zaletach brokera. Platforma handlowa MetaTrader 4, skuteczna analiza, Kompetentny sapport, program lojalnościowy dla przyjaciół, możliwość wyboru pozycji do handlu (50 kluczowych par walutowych, sprawdzona kryptowaluta, surowce energetyczne, metale szlachetne, żywność, surowce), dźwignia 1:300, spready statyczne, doskonała wydajność, zero prowizji, niezawodność i bezpieczeństwo. Uwzględniam Brak treści edukacyjnych i elementów rozrywkowych, minimalny zestaw instrumentów finansowych (chcesz więcej funkcji), ograniczoną listę kontaktów z Pomocą techniczną i Maol sposobów wypłaty środków. Podczas gdy jakość usług i funkcjonalność znacznie przewyższają.